By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-May-2010 14:28 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Naim&Azwa - steam buttercream cake

 
 
 
View all 6 photos...
....Salam semua, tempahan ni datangnya dari sahabatku Husnidar..si photografer wedding...Hus nakkan kek hantaran untuk adik iparnya Ahmad Naim...kek chocolate moist dengan steam BC. dan satu lagi untuk makan-makan bersama keluarga....terima kasih buat Hus yang selalu menyokong produk ana dan juga sebagai kawan yang selalu memberi sokongan dan dorongan dalam biz ni..Ana juga doakan semoga Hus juga berjaya dalam dunia fotografernya..terima kasih Hus...jika anda disekitar utara ingin menempah Hus sebagai fotografer dihari bahagia anda boleh la lawati fp beliau... allmoments .



...Tempahan bertunang untuk Naim dan Azwa..tahniah buat kedua pasangan..semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin...darah manis dah la ni..



..Yang ni pulak untuk makan-makan..


Wednesday, 19-May-2010 07:43 Email | Share | | Bookmark
Updates kelas bulan June & gathering

..Salam semua, disini ada updates terbaru tentang kelas.

28hb - Kelas basic cupcakes deko - hands on - pagi jam 9am
Kelas anika tart - hands on - petang 2.30pm
29hb - kelas CMC rose ganache - pagi
kelas Steam BC - petang - NEW module
2 tier stacked cake - pelajari cara dan method untuk membuat steam buttercream , membuat
stacked cake, membuat bunga rose, membuat frills. Diskaun untuk ex-student.


Kelas Bulan June
1hb June (Selasa) - Terbuka kepada sebarang request kelas personal - tiada pertambahan yuran

20hb June- kelas Steam BC - 2 tier wedding cake
kelas Birthday Cake

28hb June(Isnin) - Terbuka kepada sebarang request kelas personal - tiada pertambahan yuran
29hb June (Selasa) - Terbuka kepaa sebarang request kelas personal - tiada pertambahan yuran

CLOSED ORDER
5 - 6hb June
11 - 13hb June
19hb- June


GATHERING ALUMNI STUDENT ELIANAS
...Khas untuk semua student-dtudent saya yang dihormati dan disayangi... Disini saya ingin menjemput anda semua..tak kira student baru atau student yang lama ke majlis alumni perjumpaan kita..tujuannya majlis ini adalah untuk kita berjumpa kembali dalam suasana ukhwah sesama kita..dan sebagai menghargai sokongan anda kepada saya selama ini. sila beri pengesahan kedatangan anda kepada saya melalui apa saja cara pun hehehe..tak kisah nak emel ka nak jawab komen ker or call or sms ya..jika ada yg sudi nak bawak makanan hasil tangan aka potluck sendiri dialu-alukan..tiada paksaan jika tak nak bawak..ni bukan apa hanya saja makan-makan...

Tarikh : - 17hb Julai(Sabtu)

Masa : - 12 tghari till 6pm

Tempat: - Rumah saya, dun worry ya parking disediakan- nanti saya antar plan parking....

Jamuan : Macam-macam yang dimasak TERMASUK MENU SEPERTI ENTRY DIBAWAH .dan yang pasti ..tiada katering...

SILA WAR-WARKAN KEPADA SEMUA RAKAN-RAKAN ANDA YA...


Quote:
Diana - ok date telah ditukar ya ke 17hb Julai sabtu, tak leh wat 10hb tu sebab kak keja hari tu..
Miza- wokayy..contact kwn-kwn yg sama batch miza sama naa..heheh
Puan fotografer aka Hus - Wsalam...memang udah dijemput/booking berzaman dah..hehehe jgn dok pi ambik job lain pulak hari tu naa....


Tuesday, 18-May-2010 00:18 Email | Share | | Bookmark
Lauk pauk nasi kandar...

ayam masak madu
kambing masala
telor sotong
View all 4 photos...

..Ayam masak madu...

..kambing masala

..telur sotong

..Daging masak hitam..

...Salam kembali dengan variasi menu nasi kandar...menu kegemaran warga Penang..
...Ana masak baru-baru ni untuk kenduri kecil kat umah..buat utk sedara mara datang makan tengahari..ada lagi lauk pauk yg tak sempat disnap..seperti ayam goreng berempah dan kari ikan...tengah sibuk melayan tak sempat nak ambik gambar dah..ambik yg mana sempat jer...
...InsyaAllah ana merancang nak buat small gathering untuk bekas-bekas student ana..dan menu ini akan dijamu ketika gathering..doakan agar dapat satu date yang sesuai untuk kita semua dapat bertemu semula..Diam tak diam rupanya dah ramai anak-anak murid yang datang belajar dengan ana..terima kasih semua diatas sokongan anda..
..Ana juga merancang nak adakan kelas masakan menu nasi kandar ni..bukan beralih angin tapi saja suka nak sharekan dengan kawan-kawan yang berminat...untuk sesiapa sahaja yang berminat nak buka katering kecil-kecilan maupun saja- saja nak masak untuk family...jika ada yang berminat hubungi ana ya...




Monday, 17-May-2010 01:10 Email | Share | | Bookmark
Selamat hari Ibu/Guru

 
 



Friday, 14-May-2010 15:00 Email | Share | | Bookmark
Kelas personal - Ros Penang..

cartoon artwork dan cmc
 
tengah tekun..
View all 5 photos...
....Assalamualaikum semua..kelas personal ni diminta oleh Ros, dari Ayer Itam, Penang, Ros suri rumah sepenuh masa yang baru berjinak-jinak dalam biz ni...ini alamat blog biz ros.. ROS ...Jika anda dibahagian pulau ingin menempah kek boleh la menghubungi ros ya..

Ros request kelas cartoon art work dan juga CMC rose ganache..mari kita lihat hasil tangan ros..kepada ros, akak ucapkan terima kasih sudi belajar dgn akak..dan selamat maju jaya ya..





PENGUMUMAN
..Maaf kepada ramai yang bertanyakan pasal jadual kelas bulan ni dan juga bulan June..Ana tidak dapat mengadakan kelas pada hujung minggu kerana terpaksa memberi laluan kepada anak-anak yang bakal menghadapi peperiksaan PMR dan UPSR tahun ni..hujung minggu kena hantar derang ke seminar peperiksaan dan juga lain-lain hal yang bersangkutan dgn sekolah..kelas akan disambung balik pada penghujung June..

Harap maaf juga tempahan telah ditutup bagi tarikh-tarikh ini:-

5hb - 6 hb June
11hb - 12 hb June
18hb - 19 hb June


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net