By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Apr-2010 14:36 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Mulan Mastura - cuppies fondant..

 
 
 
...Salam semua..tempahan cuppies fondant untuk Mulan Mastura..customer yg diperkenalkan oleh Nad..bakal customer jugak nanti...heheh thanks ya Nad...sori la Mulan kak ana selalu tersasul nama Mulan..asik ku panggil Wulan jer...teringat pulakkat citer katun Wulan tu...
..Mulan sms nakkan cuppies yg ada burung-burung kecil ..burung tu pulak dia request nak yang berwarna warni..katanya tema hantaran dia berkonsepkan sangkar/sarang burung...macam-macam dha sekarang ni yer...makin unik dan kreatif orang sekarang kan..jika zaman kita dulu mana reti nak fikir benda-benda macamni kan...tapikan nak buat cuppies ni naik lenguh bahu juga heheh dan ambik masa sekerat hari gak huhuhu...
...Untuk Mulan ..selamat bertunang...teringin nak tengok bekas hantaran Mulan yang ada sarang burung tu..

Quote:
ok kawan-kawan ramai sangat yg bertanya pasal burung ni..burung ni dibeli ya..tak buat sendiri...





Sunday, 25-Apr-2010 13:25 Email | Share | | Bookmark
Variety class...

Kelas tart- Ida, Diana dan Fara...
Hail kak eija..
kak eija dari Seri Kembangan. Selangor..
View all 6 photos...
....Salam semua...fotopages ni agak lambat nak dapat upload gambar...slow ya amat...ok mari kita lihat gambar-gambar sekitar kelas baru-baru ni...


..Kelas anika tart dihadiri oleh semua bekas student2 ku...terima kasih kerana tidak jemu belajar dengan akak...kelas ni dihadiri oleh Ida, Fara dan Diana...Inda dan Fara mengambil kelas tart..manakala Diana pula menyambung ke petang untuk kelas ciskek...


...Ini pula kak eija dari Seri Kembangan, Selangor..dari jauh dia datang dan suami...mencari umah ana...terima kasih ya kak eija..terharu ana bila dapat student yang jauh-jauh ni...ana tau macam mana penat lelah kita travel untuk mencari ilmu...kelas agak lama dgn kak eija...bermula jam 3pm hinggalah membawa ke 8malam..nasib baik akhirnya hubby akak dapat jumpa umah ana yer..selamat maju jaya ya kak...kak eija juga mengambil tempahan kek..jika nak tgk kek2 kak eija boleh la melawat di http://kakeija.fotopages.com

...Hasil salah satu student kelas cmc..tak pasti naz ataupun fara...sori yer student akak tersayang..tak ingat...mereka berdua juga bekas studentku...thanks fara dan naz..luv u guys..

.....Ini pula azimah dari Penang...aizmah mengambil kelas personal..belajar cartoon artwork dan cmc rose ganache...Thanks ya azimah...


Monday, 19-Apr-2010 14:59 Email | Share | | Bookmark
Kelas steam BC

hasilan Sham
Hasilan Nisa
Hasilan Kak Ta
View all 7 photos...






Monday, 19-Apr-2010 12:09 Email | Share | | Bookmark
Steam Buttercream method - Hantaran tunang

 
 
 



...Salam semua...tempahan ni datangnya dari kak yati..untuk pertunangan anak sedaranya..thanks ya kak yati...selalu oder dgn ana...kali ni ana buatkan ising dari steam buttercream method...suka sangat buat method ni sebab..kek nampak halus mulus dan licin...so jika anda berminat nak menempah atau nak mempelajari method ni sila hubungi ana ya.. terima kasih...


Thursday, 8-Apr-2010 11:18 Email | Share | | Bookmark
Kelas Kebaya Fondant - Terkini...!!!

 
 



...Salam semua, pertama sekali ingin saya memanjangkan rasa terima kasih saya kepada ina, kerana dapat belajar dengan Ina-mycuppycake, teman baking saya yang terkenal dengan hasil karya yang kreatif-kreatif...mengenali ina sudah lama...tetapi tidak pernah berkesempatan belajar secara bersemuka dengan beliau..maka peluang dapat belajar dengan beliau tidak saya lepaskan..ina juga menyarankan kepada saya agar saya memanjangkan kelas kebaya ini dikawasan utara ini...terimakasih ina diatas segala nasihat dan perangsang buat saya...dan sebagai menyahut semangat dari beliau maka akan adakan kelas kebaya ni...sesiapa yang berminat sila hubungi saya ya. Fee kelas ini hanya rm 250. Anda dapat resipi untuk fondant, resipi kek buah dan royal icing... Saya akan menggunakan kek betul untuk kelas ini...Sila hubungi saya untuk kelas kebaya yang unik ini...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net