By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Apr-2010 00:30 Email | Share | | Bookmark
Rindunya nak membaking...

 
 
 
View all 6 photos...
.....Assalamualaikum...bertemu kembali kita..terasa rindu nak membaking semula....setelah agak lama berehat panjang...gambar-gambar tempahan ni adalah sebelum masuk hospital...maaf ya wahai semua customer saya...terlambat nak upload...terimam kasih juga saya titipkan buat semua teman-teman yang memberi semangat dan mendoakan kesejahteraan kesihatan saya...doa dari saya juga semoga kalian juga semua beroleh rahmat dan berada dibawah lindungan Allah swt....



tempahan dari Lina permatang pauh untuk suaminya yang gemar bermain golf...terima kasih lina...maaf ya kak ana terpaksa tolak order seterusnya hari tu sebab dh demam...apa pun memang senang berurusan dgn Lina...terima kasih berbanyak yer..

...Tempahan dari my fren Kartina untuk anaknya simanis Sha..yg menyambut birthdaynya di asrama...thanks Tina

...tempahan dari Yusriza yang menetap di KL..kek coklat moist dgn gbr edible buah hatinya ...Kapten Bai yang bertugas di TUDM Butterworth...rasa terima kasih ini juga buat Mas..yang sudi deliver kek ni ke kem tu...

...Tempahan dari fiena untuk kakaknya di Taman Alma Jaya...




Sunday, 4-Apr-2010 13:13 Email | Share | | Bookmark
Kelas cartoon artwork/birthday kek

 
 
 
View all 6 photos...

Hasil kak wati

Hadil Yati

Hasil kak Rubi

Hasil kak Akma..

Hasil ramai-ramai..

...Salam semua, maaf lama fp ni tak berupdate...ana minta maaf ya...baru-baru ni tidak sihat kerana diserang demam yang teruk, tak kebah-kebah...badan jadi lembik tak bermaya...hinggalah kena admit kat hospital...sebelum sakit tu memang ana tidak ambil apa-apa tempahan atau pun buat kelas...tapi dah nak sakit...apa nak buat kan..bukan kehendak kita tapi kehendak Allah yang maha kuasa...dia yang maha berkuasa menentukan segalanya...Namun Alhamdullilah...sekarang semakin sihat...

...Ini adalah gambar kelas birthday yang berlangsung lebih 3 minggu lalu...maaf semua tak dapat nak upload sebab masalah kesihatan...


Friday, 26-Mar-2010 15:36 Email | Share | | Bookmark
Kelas Basic cc, Fondant kek dan Personal class...

Kelas Basic cupcakes
Zehan- Trengganu
Ita- JB
View all 6 photos...
...Salam semua...baru berkesempatan menguploadkan gambar-gambar kelas disini...



.......Kelas basic cc.. student terdiri dari ex student dan seorang student baru iaitu Erin...dari kiri Farah, ex-student, Erin student baru yang pandai buat lawak dan gamatkan kelas hari tu...sampai kuar ayaq mata punya gelak..sik baik tak terguling-guling ja...hahaha thanks erin buat kami semua gelak terbahak-bahak.., Kak Ta dan Nisa sahabat baik yg juga repeat kelas dgn ana, dan Fara yg ambil kelas stim BC sebelah paginya..


..Kelas personal kedua adalah Zehan dari Trengganu..Zehan nak belajar Stim BC ...jauh dia datang belajar dengan ana..biarpun sebelum kami hanya berhubung dgn sms dan tidak penah bertemu rupa..namun batasan jarak rupanya tidak penah menjarak hubungan silaturrahim kami...kedatangan zehan sekeluarga yang biarpun sekejap...begitu sabar menanti zehan menghabiskan kelas pada hari tu...terima kasih zehan sudi datang dari jauh...sms dari zehan..kak, kek tu tahan sampai Ganu....walaupun melalui perjalanan yang jauh....Alhamdullillah...



....Berikutnya..student yang juga datangnya jauh dari selatan tanah air, iaitu Johor Bharu...ita juga meminta diajarkan kelas cmc rose ganache untuk..walaupun hari tu agak tergesa-gesa..sebab katanya..dia dh sampai ke Penang..sekali bg direction ke umah..tetiba jer dah sampai hehehe..sori ita..kelas kami agak kelam kabut sebab jam belajar telah diinjakkan lebih awal..gara-gara dia sampai awal hehehe...masa dia sampai kek masih panas baru kuar oven...terima kasih ita kerana sudi belajar..maaf ya jika ada kekurangan...



...Ini juga gambar kelas basic cupcakes baru-baru ni...terima kasih ya...kalian semua dalam ingatan ku w/pun tk sempat nak masukkan semua nama disini...


...Kelas fondant kek yang dihadiri oleh wanie,Sha(kwn wanie) dan Amany...terima kasih semua...

......Terima kasih semua diatas kesudian anda memilih saya, sesungguhnya segala kekurangan itu datangnya dari saya dan segala kelebihan itu datangnya dari Allah swt..semoga kita sama-sama mendapat keredhaan dan keampunan dari Nya....Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh......


Jadual Kelas Bagi Bulan
Quote:
APRIL

9hb April - Kelas Stim BC- booked
10hb April - Kelas Basic Cupcakes(Pagi) - 9am till 1.30pm
Fondant cupcakes(Petang) - 2.30pm till 7pm
11hb April - Kelas CMC Rose Ganache - OPEN for registration

18hb April - Kelas cheesecake/tart - hands on - Booked

23hb April - Terbuka kepada sebarang request kelas persendirian
24hb April - Kelas Basic cupcakes - 9am till 1.30pm
Kelas Fondant cupcakes - 2.30pm till 7pm
25hb April - Kelas Birthday cakes - OPEN for registration


Wednesday, 24-Mar-2010 15:47 Email | Share | | Bookmark
Fondant cupcakes

 
 
 
View all 4 photos...
...Salam beberapa tempahan yang diterima sepanjang cuti sekolah..biarpun dimata orang deko-deko ni biasa-biasa sahaja dan juga jenis deko 'kampung' namun tak mengapa lah asalkan customer happy dan menerima seadanya sudah memadai buat ku yg masih kurang dan tidak sempurna ini..terima kasih buat semua yang sudi menempah..dan mempercayai hasil kerja ku...


...Tempahan dari kakak untuk adiknya juga...sori ya jika kak ana tak pasti hehehe

...Tempahan dari seorang kakak untuk adiknya...Sabrina untuk Sabrini...


...Michelle ni penah tempah tahun lepas cupcakes frosting BC..tapi tahun ni dia nak dari fondant pulak...dia nak juga dengan figurine bee dan ladybird yang comel-comel...sempat juga bagitau dia yang fondant ising ni manis,,..tak berapa sesuai nak dimakan..tapi dia beria-ria pulak nakkan jugak..tak per kak ana..I nak yg cute dan comel...janji kek tu sedap...Thanks ya Michelle for your support...all the way from Seb Jaya...



Wednesday, 24-Mar-2010 15:19 Email | Share | | Bookmark
Anika tempahan

 
 
 
View all 5 photos...



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net