By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Dec-2007 04:02 Email | Share | Bookmark
Hasilan Kelas Deco

orange dan hazelnut cupcake
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Macam ni cara dia...murid-murid
ciskek Hellikonia...lazat...
 
 
Hari Ahad 9hb yang lalu...Ana berkesempatan dapat pergi belajar deco dgn Lynn...sifu jarak jauhku Ana pergi kesana bersama mamazieza. Kami naik bas malam dari Penang dan sampai Pudu pukul 4.30am.....memang teruja sangat jumpa mama dan Lynn ni. Rasa cam mimpi pulak dapat jumpa mereka dan belajar bersama-sama

Terima kasih buat Lynn dan suami yang sudi bersusah payah mengambil kami di stesen komuter Sungai Buloh dan menghantar pula pulang ke Hentian Duta.....mesti Lynn penatkan hari tu... . Apapun Lynn memang boleh jadi cikgu ada bakat...dan orgnya pun lemah lembut jer... dan best
Lepas habis jer kelas Lynn bawa kami ke LMC... ...apalagi memborong sakan ler kita, satu kotak barang-barangheheheh...sampai mamazieza kata...cammana ler nko nak bawa balik naik bas nanti ni... boleh ke bawa ni...finally dia yang tolong ikatkan tali kat kotak tu....thanks mama

Kat sana juga Ana dapat berkenalan dgn kak zatidhati yang jelita dan ramah tamah( ni pun tokei kek gak)
Kak Pah, Lieza JB, Zarina dan Ellie deheart( another tokei cupcake). Mereka semua terrer2 belaka...tinggal Ana jer yang terkedek2 dok mengejar depa. Makanan semua sedap-sedap dan dapat merasa kek coklat moist dari kak zati,kek batik mama,marble shortbread kak pah, ciskek dan roti jala dari Yat Hellikonia... Last but not least terima kasih berbanyak ler kat Lynn for your hospitality...hope to see you againnnn muahhhhh

Quote:
lina@alma: InsyaAllah...kalau dah penuh ilmu didada heheheh...ni lepas balik class hari tu x try-try lagi ni...

ida : join akak jgn tak join...

maklang : awat jadi lagu tu...bagi la jadi pi...teringin nak jumpa maklang pulak pas ni...

madiha : cheq minta mahap la noo..La ...dok PJ ka...bila la boleh jumpa madiha...tinggal la no h/p ke emel ke..nnt bila turun sana leh jumpa madiha

masriyah: boleh ....tapi kena tunggu Yah balik sini dulu...

Nur : Part tu yg best dpt jumpa'live' dgn depa semua...

mamafami : Ampun ma...tak dan nak kabo...

shaishah : mmg syiok dapat pengalaman baru...

kamalina : mai la join kelas deco...best tau...tapi 'hero-hero' encem kamalina tu nak kena tinggal sat la...kalau tak..silap2 depa yg main icing nanti....hehehehe

sayasha: nak kutip ilmu kak sya...jauh pun sanggup ku redah...

Fareast :

marida : tq...nanti akak konfem k

Daalia : betul tu akak...best part dpt kawan2 baru. Kenal sangat ngan Harriman tu...ex-staff akak ke?

Hajar : wat pe join sekali..join ler satu badan...baru boleh deco cc tu hehehehe jgn maree gurau jer...

kak tun : syiok la kak tun...next kita tingin nak geder2 ngan kak tun pulak...InsyaAllah kalau ada rezeki noo...

Lee Lin : aminnn...

lynnhassan: thanks Lynn...jgn risau kotak tu selamat dok kat perut bas...hehehe

srsfeqah : x tau lagi nak try bila...

kak tun : salam aidiladha to you too...

eixora: lalu ler....x der tol pun

kak zati : tu ler pasal...sampai kamera saya dah bagi signal gambar "Full"


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net