By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jan-2008 02:06 Email | Share | Bookmark
Tempahan Kek birthday

Kek birthday 1
Kek Birthday 2
Baru ni dapat dua tempahan untuk kek birthday. Ana buat kek coklat moist dengan ising buttercream. Tak tau nak buh bunga kaler apa...jadi Ana buat kaler pink. Coklat ganache tu sepatutnya buat malam then baru jadi elok...sebab malam tu dah letih membaking kek yang lain jadi tak buat.Pagi tu baru la buat...rupanya ni satu lesson untuk Ana...next time kena prepare awal-awal. Kek tu tak buat border sebab tak sempat dah...dek kerana menunggu coklat ganache tu nak mengeras...jadi x de border...so ini lah hasilnya.... resipi butter cream tu tak dapat la nak share kat sini sebab Ana kena pegang amanat my sifoo...jadi minta maaf la yea kawan-kawan.





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net