By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Feb-2008 01:29 Email | Share | Bookmark
....my Ist cuppies for wedding and engagement....

wedding cuppies
 
 
 
 
 
...Ni la tempahan pertama cuppies yang Ana dapat....Tempahan ni dari Hani sebagai hadiah untuk wedding kawan baiknya. Tempahan short notice ni tau ...hari ni bagi tau esoknya dia nak dah....Ana kata ok...sebab teruja sangat nak buat....malamnya lepas balik kerja...bake cuppies ni...nak tau pukul berapa siap...aha... 2am baru selesai.... Apapun terima kasih la Hani kerana sudi order cuppies ni....dan sms feedback dari dia..."more order to come soon....akak"...





...cuppies yang kedua ni order dari one of my friend gak...Noorazly untuk engagement anak neber dia...Noor kata nak tema kaler maroon...alamak nak wat campur kaler apa ni ya... ...heheheh talian hayat kan ada...itu gunanya kawan dan sifu kan....tapi kan sori la sebab gambar cuppies tu tak letak cun-cun...foto ni pun my doter yang amik...Ana dah kesuntukan masa sebab nak kena siap lagi satu biji kek pertunangan...so tak dapek la cuppiesku itu nak bergaya anggun...Apapun Thanks to Noor kerana sudi menempah dari Ana...









Jadi kalau sapa-sapa yang berminat nak tempah boleh call/sms me at 019-4741363...or emel at cake_lovers69@yahoo.com





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net