By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Feb-2008 14:49 Email | Share | Bookmark
LOVE Cuppies...

cuppies ordered by Syemy
Dah masuk casing
ordered by Hani
dah masuk kotak
 
 
..Hari ni siapkan deco cuppies tempahan dari dua orang customer yang Ana kira very supportive customer...Thanks Dear Hani and Syemy for the order ...cuppies tu bake malam...then seawal sesudah subuh Ana dah mula kerjakan kerja mendeko...saja buat awal sbb nak buat dgn rasa relaks dan tenang...lagipun by 12 noon dorang dah nak cuppies ni...sik baik tak keja hari ni...
So special about cuppies ni dorang berdua nak tema CINTA. Hani si gadis comel dan cute nak menikmati cupcakesku ni bersama org yg tersayang nun jauh di KL nun...sakan la cupcakes ku ni berjalan sampai ke KL . Syemy pula nak menikmati cupcakes ku ini bersama suami dan anak tersayang.....Harap kalian berdua berpuas hati....

So, sesiapa yang berminat nak tempah boleh ler emel me at cake_lovers69@yahoo.com or call/sms at 019-4741363.







Quote:
kamalina: Thanks aimi,kaler tu agak2 jer, masih belajar lg, ni size 's', casing tu dah lama beli...

Nur: nak order?...Nur dok mana?...mana tau kalo ada lalu-lalu...boleh ler bawa buah tangan cuppies ni kat Nur...

zaikulim: tengah demam cuppies

mamafami: Thanks mama, ni bulan cinta...bulan kasih sayang...tu yg cinta merata-rata tu..

soulha,caito: Thanks soulha, kena wat selalu gak nak dapat BC mcm tu...

madiha : tqvm....ala madiha pun boleh....ntah2 lagi kemas dari ana...

rinnchan :

linda@anna: ye Linda....cam janji lak kita ni...

Nabia: Thanks

zati : Thanks diatas segalanya...kata nasihatmu mmg berguna...InsyaAllah akan ku amalkan

lynnhassa: cikgu datang wat inspection ni...Thanks Lynn...ok lynn tak sabar dah ni...nak korek lagi dari lynn ni...

anna : ok dear anna...jgn lupa brg yg dikirim....jumpa disana nanti...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net