By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Mar-2008 23:27 Email | Share | Bookmark
Kek Birthday dan Cuppies

cuppies birthday Afifah
cuppies untuk anak Jihan
yg ni untuk temanku
kek powerfuff girl..
 
 
...Tempahan ni datangnya dari teman fp iaitu http://bibaziz.fotopages.com . Ana buatkan cuppies dan sebiji kek coklat untu anaknya Afifah...selebih untuk Jihan buat anaknya Dini dan Arisa serta tak ketinggalan buat teman Ana Maziah kat SP tu. Jadi kalau sesiap berminat nak order kek ataupun cupcake untuk sebarang majlis boleh la sms/call me at 019-4741363 or emel ke cake_lovers69@yahoo.com





Quote:
Bib: thanks Aspa for the order....mmg tak puas kita sembang hari tu...senang2 nanti mai la jalan-jalan rumah Ana ya..

Krafbonda :

Soulha : oo...Sue pun org Penang gak ka...la satu kapal rupanya kita ni?Kak Ana dok kat area Sg Dua, B'worth umah kampung ja...bila nak balik M'sia nnt mai la singgah umah Kak Ana leh la jamu Sue nanti

Lee Lin : thanks Lin....

Azlintasha: Ala..cik Lin sayang oii...boleh...leh kawtim punya...dun wori...

Nur : Pink for the girl...cubaan Ana untuk warna2 cerah...

dna : Salam dna, thanks kerana sudi jengah fp akak ni...akak dok Sg Dua, B'worth...dna kat mana ni?..kalo nak order boleh calling2/sms akak kat 019-4741363 atau emel ke cake_lovers69@yahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net