By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Mar-2008 12:27 Email | Share | Bookmark
Cheesecake...wanna to try..why not???..call now..call now...

Blueberry Chocolate cheese cake
close up
Oreo baked chez
Black & White chez
Mini brown cheese cake
Toffee caramel cheese cake
yg ni habuan bawa balik...
ni belum potong...geramkan...
dijamu dgn kek lapis ni
Kek lapis Kemenyan...
cookies raya...mmg sempoi...
Kak Mis dan Seri(Astana Jentayu)
Sifu cc...Lynnhassan
Laili, Anim & Anna Putrajaya..
...Salam pengunjung-pengunjung fpku...ni ada item baru ...tarra...cheesecake....hmmm so yummy... Cheesecake ni semua Ana belajar kat Pn Mastura..tuanpunya Mass Delight...tokei biskut dan kek yang terkenal tu...semua cheesecake ni sedap-sedap belaka....tengok pun dah leleh ayaq lioq kan tapi yang paling Ana suka ialah Toffee Caramel(Chilled)...maybe sebab suka cheesecake yang chilled... Tapi yang baked pun sedap juga...pendek kata sedap-sedap belaka...so apalagi...kalau nak rasa cheesecake ni boleh la calling-calling or sms me ya at 019-4741363 or emel to cake_lovers69@yahoo.com. Ana kat Butterworth ni...area BM, Kulim, Kepala Batas, Butterworth, Sungai Petani and Penang ada delivery....

ok selain belajar cheesecake ni Ana dapat juga kenal kawan-kawan fp yang selama ni dok bercakap tapi tak bertemu muka...antaranya ialah Kak Misliha - tokei dan pakar kek tu, Kak Animah aka Penyulawa, Anna Putrajaya, Laili, Elle dan ramai lagi....best tau kelas ni memang riuh rendah...tambah-tambah hangat dgn topik PRU 12 ni... lawak la...nice la meet all of you....









Quote:
Imah : hang kat Serawak nun kalo nak belajar macam mana ni, kelas ni kat Ampang...hang cari la kat Serawak...mesti ada kot...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net