By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-Mar-2008 23:05 Email | Share | Bookmark
Hantaran and miniture wedding....

semua dari fondant,bunga gumpaste dan royal icing
cantikkkk kan...
lagi....
 
 
 
cc pak badut yg ceria...
rama-rama piping gel...
cc choc stoberi...hmmm sedap..
cc sunflower
bunga gumpaste and royal icing
Edible pic..
...Weekend lepas Ana ke Sg Buluh lagi belajar cupcakes hantaran dan miniture wedding dari my sifu..Lynnhassan... Ana ke sana bersama seorang teman fp iaitu Rani...banyak pengalaman yg best sangat kami berdua lalui ketika perjalanan ke rumah Lynn... Thanks rani and nice knowing u...

Rani join kelas basic cupcakes ...Ana walaupun dah penah belajar dgn Lynn...join sekali lagi gak... seronok dapat jumpa dan kenal kawan-kawan baru...sambil tangan memasing ligat menyudahkan kerja...mulut pula tak berhenti bersembang sambil berkenal-kenalan antara satu sama lain. Sungguh mesra mereka semua ni...macam dah kenal lama...tu untungnya kalau attend kelas sebab dapat berkenal muka dgn teman-teman fp kan... ni ada beberapa pic hasilan dari kelas tersebut...Ana belajar buat fondant, gum paste , royal icing kat sana...jadi ini hasil kelas tersebut....kalau sesiapa yang nak menempah untuk hantaran pertunangan atau perkahwinan boleh hubungi Ana di 019-4741363...

P/S...harap maklum ye kawan-kawanku...semua foto-foto bukan dari kamera ana la...ni pinjam kamera canggih si rani ni...Nikon D40...ana mana ada kamera canggih-canggih ni....kamera kita kamera cap ayam jer...wakakakaka...InsyaAllah kalau ada rezeki nak jugak tibai satu.... . Thanks ye rani sudi emel semua gambar-gambar ni....jasa mu dikenang dear....
















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net