By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 3-Apr-2008 12:36 Email | Share | Bookmark
Oreo baked cheesecake, Carrot Walnut and Cuppies

oreo baked cheesecake
Carrot Walnut cake
carrot walnut 1/2 kg
cuppies
lam casing...
carrot cc with cream cheese frosting
CM birthday cake...
CM cake with strawberries...
...Syukur Alhamdullilah....minggu lepas Ana dapat beberapa tempahan untuk Carrot Walnut, Cheesecake, Cupcakes dan juga kek Birthday....Terima kasih buat semua customer yang telah sudi menempah dari Ana...kepercayaan anda amatlah Ana hargai...

Bercerita tentang kek coklat moist topping with strawberries tu...ilham tu datang selepas tertarik hati dengan satu kek lam fp Yatt aka Hellikonia...suka ngan idea dia...minta izin ya Yatt.. ...but frankly... Ana suka sangat dgn kreativiti yang Yatt hasilkan untuk setiap kek beliau...you're a very creative person ...hari tu bila jumpa kat umah lynn tu terkelu pulak lidah nak bertegur pulak...rasa segan la pada masa tu sebab diri ni rasa cam kecik ja kalao nak dibandingkan ngan sifu-sifu kek semua:-)

ok pada sesiapa yang nak order boleh la contact Ana kat 019-4741363 atau emel ke cake_lovers69@yahoo.com
Ana kat area Sg Dua Butterworth...delivery can be arrange....







Quote:
mamafami : kadang-kadang jer ma...bukan banyak sangat pun macam orang lain...tapi syukurlah...

mamasya: saja ja nak goda mamasya tu...tq

mak lang : ala projek kecil-kecilan aje...

shafa :

masriyah : merah-merah stoberi buat hati kita tertawan...tak tahan

anna: org tua cam tu ler...slow melow sikit nak update

hajar : tq Hajar...tempahan tu biasa2 jer...

soulha : tq...bila balik Penang:..jgn lupa roti 2-3 bantai + buah kurma

zana : Alhamdullilah...x byk tp bermakna buatku...eh awak pun sama ka?..

Lee Lin : biar terliur...pastu buat sendirik susah oder kat kita

kamalina : tq diatas doamu itu...ada sorang lagi peminat yatt nampaknya...

rani : ...bila nak on projek cc terbaru?..yg tu bunga sugarpaste ready made la yang....

Daalia: alahai...kak daalia nyer lagi ler pro...BTW dah tgk booties tu...so cute! kita yg tak try2 lagi..rsp kak tun da copy tapi tak tau nak wat bila...

shafa : thanks ye....

zaimah : terima kasih sudi datang...semoga ukhwah terjalin di alam maya...

zati : alahai...mana lagi besor nko ke aku...hehehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net