By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Apr-2008 10:48 Email | Share | Bookmark
Hantaran - tema unggu

....Dah try update banyak kali fp ni tapi macam fp capek ja...tak boleh-boleh last choice guna gambar lam photobucket gak......Jamu mata dengan cuppies hantaran ni...tema ungu. Kalau sesiapa yang sudi nak tempah bolehlah order kat Ana di 019-4741363 atau hantar emel ke cake_lovers69@yahoo.com







kamalina : a'a kamera baru....nak beli Nikon D40x, apek cina tu kata aiya...beli ini Canon Powershot G9 sulah cukup, lu bukannya Pro Photographer... lu pakai ini kamera semi-pro sulah cukup cantik ini gambar...hehehe Jadi ler jodoh kak ana dgn Canon Powershot ni...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net