By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Apr-2008 05:53 Email | Share | Bookmark
Kelas Deko bersama Zatidhati...Part 2

...sambungan ...layan gambar dulu...nanti baru layan citer ek...


kek hantaran....bunga ros ni saja pun buat berkali-kali...cikgu deko ni tegas...kalo tak elok..lagi tu dia tak bagi buh atas kek...dah siap pacak atas kek pun dia kata....buang dan buat semula....ko buat semula ...bunga rose melurut ko tu tak leh pakai....hehehehe...jadi buat ler kita ni sampai dapat hasil yang mcm ni...pas ni tak de bunga rose ana jadi bunga kantan pulak...
Lagi satu masa wat kek ni, ana dah dapat banyak tips untuk licinkan dan smoothkan surface kek ni...TQ cikgu Zati....atas tips yang berguna tu...


cantik kan bunga rose ni....gue bikin sendirik taw...


4 kuntum semua buat sendiri...puas hatiku...dah tau teknik yg betul....


Akhirnya siap juga kek hantaran ku ni...yg lucunya Ana ni pantang di puji...sik baik cikgu Zati ni faham dia tak penah puji langsung...sbb dia tahu kalau dia start puji mesti dan-dan ada ja benda yang hancur hehehehe...teringat kat kek ni...masa mak kak zati dok puji-puji bunga rose ni cantik la molek la...tiba masa nak pacak atas kek berdebuk jatuh selepat atas kek tu...uwaaa......wa mau nangeh sangat sbb dok pedo-pedo jahanam bunga rose yg elok tu....kena angkat balik lepa simen balik dan wat semula tau....



Hasil kami berdua....


Basketwave hasil dari Wardah...tgk la bunga yang berbagai-bagai ni...semua hasil tunjuk ajar sifu...



kek hantaran..dari wardah....


perhatikan bunga sudut yg Wardah buat ni...cantikkan...


basket wave bouquet...hasil tangan wardah...jgn tak caya wardah ni tak penah pegang nozzle...pertama kali buat pun dah cantik sangat...ni la hasil tunjuk ajar cikgu Zati...



Barbie doll hasil Wardah...


Choc banana kek...kek yang paling digemari kat umah Ana ni...sedappp...nak resipi sila join kelas Deko Zati ya....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net