By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Apr-2008 07:31 Email | Share | Bookmark
Kelas deko Zati Dhati Part 3

....jgn boring ya...sampai part 3 gambar ni ya...ada lagi ni tak dan la nak upload..jadi ni yang mana sempat ja...


Kek coklat dengan bunga dari coklat ganache...sebelum ni mmg Ana tak tau yang bunga rose ni leh wat dari coklat ganache ni...... ingat untuk frosting ja....heheheh




ni lak rose dari wardah...


ni la semua hasil deko tangan ku ini...


ni pulak gambar selingan ya ...yg ni tak belajar dari sifu tawww...ni mak kak zati buat pulut kuning dgn rendang ayam kampung...terima kasih mak cik sudi jamu kami dgn pulut ni dan menemani kami tiap petang lepas dia habis berniaga....Ana ulang lagi makan lagi pulut malamnya....ehhehe hantu pulut kan...jgn tak tau...kalau dah dok depan mata tak lepasnya...tapi pastu mata pun berat ja...

ok continue balik na...


miniture cake....


miniture cake


lagi...cantik kan...




4 biji miniture kek ni dibuat oleh cikgu zati...ada lebihan kek masa kami buat cut and paste tu
cikgu zati buat ler kek ini untuk contoh bunga kepda kami...


kek baby doll ...ni baru ada doll hehehehe...




me and wardah again...muka letih sbb nak balik dah si wardah tu...

ok to be continued na...aduh ada banyak lagi gambar yg diambil kat Bandar Pekan, pintu depan Istana Abu Bakar, Padang polo tempat royal dok main polo tu...kedai nasi Mak K. Zati...tomyam ayam dan ikan jeruk Cikgu Azlee(asben K.Zati)...rajin dia masak tolong isteri tersayang dia...mmg sedap air tangan dia....paling tak leh lupa ikan jeruk limau nipis tu...huh...makan nasi bertambah you...hehehehe
Nanti Ana tepek gambar-gambar tu k...mak aiii...hangpa semua jgn la boring pulak ya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net