By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-May-2008 12:55 Email | Share | Bookmark
Kelas cookies kak mas...

rombongan cik Ana ke kedai Noor Indah...
dua celebrity fp ni...
sapa tau acuan apa ni?
khusyuknya..ros tu..
kat umah su..
jap na...nak senyum jap kat ana ni
me and Kak Rinn yg sempoi
me and Zati....
sebhagian cookies
ni lagi...
...dan lagi...
...ok kita berjumpa kembali setelah agak lama bertapa ya...bukannya apa..ni pasai server fp slow ler...nak upload satu gambar pun berejam-jam...tu yg tak tahan tu...

ok ni gambar masa gi kelas cookies Kak Mas kat Taman Pauh Indah tu...nak boh gambar cookies..rasanya gambar cookies Kak Rinnchan lagi terserlah keayuannya...jadi tak yah boh la no...kalo nak jamu mata pi la fp Kak Rinn tu gambar dia lagi canggih...sebab fp pun susah...jadi Ana boh gambar lepas kelas dah ler ya...

ok kelas cookies tu sangat best dan happening...sebab leh jumpa org-org fp dan my sifu...
Pertama kali bertemu mata dgn Kak Rinn, selalu ni selalu jumpa di alam maya ja...memang sempoi la dia...ramah tamah..dan slim melim gitu...bukan slim river tau. Dengan menggalas senapang nikon dia...bak photographer pro...rasa memang pro pun dia...sambil sibuk dgr cikgu sambil snap sana sini...sekali tgk hasilnya...walla...kagum betul la... .

Balik dari kelas...Ana bawa Kak Rinn, Zati dan Ros gi ke kedai loyang dan acuan kat Noor Indah , Kepala Batas....

Sampai sana, kami amik gambar guna kamera Ana...takler secanggih mana my kamera ni...
yg loyang banyak-banyak tu hat tokei kek dari Pekan borong...dah agak dia mesti dia tak lepas punya kalo mai kedai macam ni hehehe.... . So korang layan la gambar ni ya...

untuk naswieda dan kawan-kawan semua.... kedai Noor Indah ni beralamat di:-

1452, Jalan Butterworth,
13200 Kepala Batas,
Seberang Perai Utara
Pulau Pinang.

No. G7, Kompleks Dato' Kailan,
13200 Kepala Batas,
Pulau Pinang.

Tel no : 04-5757654
Fax no : 04-5754655







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net