By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-May-2008 15:43 Email | Share | Bookmark
My 1st two tiers wedding cake...

tarra....
ok tak?....heheheh




...Tara...my 1st two tiers wedding cake....heheheh...ok tak kawan-kawan...kek ni adalah untuk wedding my cousin's daughter......buat bunga 5 petals sbb nak lari dari bunga rose tu...hehehe...bukannya apa dah pi belajar dgn Zatidhati tu kan jadi kena praktis try bunga ni lak kan..baru ler berbaloi gi belajar jauh-jauh ye dak?...

Kek tu kedua-dua kek choc moist....masa buat pun agak lewat gak...dah abis siap dekat pukul 3 pagi....mak aii...ni ler time yg paling lambat tido bila buat deko ni...pengantin nak tema ungu...

opps lupa nak habaq size kek ni...yang bawah size 10", yang atas size 8"...thanks mama fami for the soklan tu... .hmmm tapi nampak cam sama besaq ya...maybe pasai teknik amik gambor kot hehehe almaklumla...kamera semi pro la katakan....

So kalau nak oder boleh la contact ana ya...seperti contact no di atas...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net