Want your
own Fotopage?








 


By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Oct-2008 23:28 Email | Share | Bookmark
Kek Fondant Hantaran

kek fondant hantaran
....Buat kek fondant untuk majlis pertunangan salah seorang sedara kita. Dia nakkan kek fondant tapi dgn budget yg limited. Aduhhh cemana nak charge murah-murah fondant ni Kos nak buat fondant tu pun dah costly belum lagi kek tu pulak...bukan boleh buat kek sembarangan pulak.....mesti kena kek mcm kek buah ataupun butter cake.

...Disebabkan nak murah maka kreativiti kita pun jadi terhad la kan..ikut budget gak



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net