By: zana raman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Oct-2008 15:01 Email | Share | Bookmark
Cuppies Birthday Norsiah dan Aniq...Tutti Fruiti kek

cuppies for Norsiah
birthday cuppies utk Aniq
Tutti Fruiti Kek

.....Cuppies ini ditempah oleh Norsiah untuk birthdaynya yg kebetulan sama bulan dgn anaknya Danial...Pagi yg memang sibuk sebab ada lagi satu tempahan cuppies nak kene deko...kene siapkan semua sebelum kol 2pm sebab pukul 2 tu nak start wat kelas deko lak ...Norsiah lak nak ambil lam kol 11am...kelam kabut nak ambil gambar cuppies ni hingga tak sedar yg susunan cuppies pun dah jadi tak betul...hehehehe Tak pasan masa ambik gambar tu sebab bibik yg tolong susun lam kotak tu...alahai....sori ya Norsiah...cuppies bunga mathari untuk untuk Norsiah..Happy Belated Birthday dan semuga ceria selalu....


...Yang ni pula cuppies untuk sicomel Aniq...cute dan hensem Aniq ni ...Mama Aniq minta buat kan muka sponge bob kat atas cuppies ni...tempahan adhoc juga ni...alahai ni ler 1st time Ana lukis free hand muka katun ni ...sori ya aniq auntie ni tak pandai nak lukis ....my kids lak dok asik gelak tak habis-habis tgk muka sponge bob ni ..tapi my maid kata...kakak boleh punya..kalo selalu dapat lukis karektor kartun yg macam ni...InsyaAllah...


...akhir sekali tempahan dari Nor..on behalf of sedaranya yg nak kan kek ni dideliver kepada boss beliau iaitu Mr Murgan sempena perayaan Deepavali...Kek ni berat lebih dari 2kg++...ada 3 layer fruit cocktail...frosting with fresh cream....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net